Студио Дафи

Подарете си една уникална цялостна грижа за вашите ръце!

Маникюр

Ние, професионалистите от Студио „Дафи“ предлагаме красив маникюр и добре поддържани ръце!

Медицински педикюр

Една новост при високия клас процедури с гарантирано качество и ефективност!

SPA Процедури

Неповторимо чувство за релакс чувство, невероятен ефект и освобождаване от умората!

Услуги

Пластини за корекция на врастнали и деформирани нокти

Пластини за корекция на врастнали и деформирани нокти

След поредната обмяна на опит и консултации със специалисти в Германия, екипът на Студио Дафи въвежда нова есенциална услуга в областта на медицинския педикюр – Процедурна терапия за корекция и лечение на врастнали и деформирани нокти с помощта на пластина.

виж повече


Мъжки маникюр

Мъжки маникюр

Едно от първите неща, които жените виждат в един мъж, са ръцете. Всеки себе уважаващ се мъж трябва да изглежда безупречно до най-малкия детайл.

виж повече


Shellac

Shellac

Кажете „Здравей“ на най-бързосъхнещия лак за нокти Shellac! Световната революция в маникюра Shellac™ е представена от CND – глобален авторитет областта на професионалната грижа за ноктите.

виж повече


Парафинова терапия

Парафинова  терапия

Парафиновата терапия за ръце е необходима лечебна грижа за вас. Процедурата възстановява кожата, обогатява я с колаген и еластин, има овлажняващо и тонизиращо действие

виж повече


SPA Процедури

SPA Процедури

Процедура със загряващи ботушки и ръкавици. Създава уникално чувство за релакс. Облекчава болки в ставите и има невероятен ефект при уморени или сковани крайници

виж повече


НОВО!    Медицински педикюр

Медицински педикюр

Медицинският педикюр е новост при високия клас процедури. При нас той включва обработка и лечение на болни и/или враснали нокти, мазоли и кокоши тръни, както и цялостно почистване и оформяне на ноктите и ходилата. Обработката се извършва със специални инструменти. Докато се грижим за вашите крака ние ви осигуряваме спокойна и отпускаща атмосфера.

виж повече


Заздравяващ маникюр

Заздравяващ маникюр

Ноктите ви се цепят и чупят много лесно? Това не е обикновен козметичен дефект и трябва да се лекува. Нашите процедури ще ви помогнат да имате здрави и красиви нокти

виж повече


Педикюр

Педикюр

Педикюрът носи усещане за лекота, която може да откриете сред уюта и релаксиращата обстановка на студио за маникюр и педикюр „Дафи“. Добрата грижа за краката може да предотврати мазоли, враснали нокти, инфекции и гъбички – проблеми, често съпътстващи ежедневието на всеки от нас.

виж повече


Маникюр

Маникюр

Какво ви прави впечатление при първа среща? Едно от най-впечатляващите неща е състоянието на ръцете и ноктите. Техният вид е критерий за вашето отношение към персоналния ви имидж, вашето себеуважение и отношение към хората, с които общувате, както в личен, така и в професионален план.

виж повече