Студио Дафи

Подарете си една уникална цялостна грижа за вашите ръце!

Маникюр

Ние, професионалистите от Студио „Дафи“ предлагаме красив маникюр и добре поддържани ръце!

Медицински педикюр

Една новост при високия клас процедури с гарантирано качество и ефективност!

SPA Процедури

Неповторимо чувство за релакс чувство, невероятен ефект и освобождаване от умората!

За мен

Студио за маникюр и педикюр Дафи Бургас

Казвам се Дафина Лазарова - собственик и управител на Студио за маникюр и педикюр "Дафи".

Създаденото от мен  студио е плод на моя 36-годишен професионален опит.

А  ето и каква е историята на моя професионален път:

През далечната 1982 година започнах работа като маникюрист в "Дом на красотата", гр. Бургас. Първите седем, най-важни за усвояване на професията ми години, прекарах там. Професионалното ми развитие провокира интереса ми към последващи специализации и допълнителни квалификации.

През 1989 г. кариерното ми развитие продължи в най-големия фризьорски салон в Бургас - "Битов комбинат", където работих в продължение на 16 години.

От 2005 г. до 2009 г. година работих в "Студио S", гр. Бургас, където имах възможност да развия и доусъвършенствам своите умения, да спечела нови клиенти и да затвърдя имиджа си и персоналния си стил и метод на работа.

През 2009 г. успях да сбъдна своята дългогодишна мечта - откриване на  самостоятелно студио за маникюр и педикюр, намиращо се в Интерхотел "България" гр. Бургас (етаж 1, над Мецанина).

През 2010 г. завърших курс в Германия за медицински педикюр - една от най-търсените и най-рядко предлаганите услуги на територията не само на моя роден град Бургас, но и на територията на цялата страна.

В резултат на дългогодишните ми усилия, стремеж към самоусъвършенстване и професионална квалификация успях да спечеля отлична репутация, както сред моите дългогодишни клиенти от региона, така и сред гостите на града. Това ме стимулира непрекъснато да усъвършенствам качеството на услугата, която предлагам в моето студио и да предоставям услуги, които могат да направят всеки клиент уникален.

Отличната репутация на Студио "Дафи" е пряк резултат от специалните грижи за клиента, с което ние много се гордеем. Нашите клиенти, доволни от обслужването, активно ни препоръчват на приятели, близки и колеги.