Студио Дафи

Подарете си една уникална цялостна грижа за вашите ръце!

Маникюр

Ние, професионалистите от Студио „Дафи“ предлагаме красив маникюр и добре поддържани ръце!

Медицински педикюр

Една новост при високия клас процедури с гарантирано качество и ефективност!

SPA Процедури

Неповторимо чувство за релакс чувство, невероятен ефект и освобождаване от умората!

Маникюр

Маникюр от студио ДафиПрофесионалната грижа за ръцете е важна част от визията на всеки клиент – независимо дали е мъж или жена.

Какво ви прави впечатление при първа среща? Едно от най-впечатляващите неща е състоянието на ръцете и ноктите. Техният вид е критерий за вашето отношение към персоналния ви имидж, вашето себеуважение и отношение към хората, с които общувате, както в личен, така и в професионален план.

Дезинфекция

В студио „Дафи“ изключително много държим на дезинфекцията на всеки от използваните инструменти. След извършване на всяка процедура инструментите се дезинфекцират в специален стерилизационен апарат при температура от 250 градуса, с което се гарантира пълна безопасност и се избягва риска от предаване на различни инфекции. Всички материали, необходими за извършване на определена процедура са за еднократна употреба. Всеки наш клиент може да бъде напълно спокоен за своето здраве и да се наслади на времето си при нас.

Какво можем да ви предложим ние, професионалистите от Студио „Дафи“ – красив маникюр и добре поддържани ръце! Ние ще придадем желаната форма на вашите нокти, а след тяхното оформяне ще се погрижим и за другата важна част от маникюра – обработката на кутикулите.

МаникюрМаникюрМаникюрМаникюр

Разгледайте и нашата фотогалерия "Маникюри"